Sivas - Tokat Tozanlı Kazası : 1455’ten 2003’e tapu tahrir, ahkâm, temettûât ve diğer arşiv belgelerine göre İpsile/Doğanşar (kaza merkezi), Hafik, Koyulhisar, Almus, Reşadiye ile Sivas Merkeze bağlı 112 yerleşim yerinin tarih ve sosyo-ekonomik yapısı. - Karaman, Fikri. (İstanbul)
824 s.