Kültürel değerlerin korunmasında yerel yönetimlerin rolü ve sorumluluğu sempozyumu (3 Haziran 2000) ve yerel gündem 21 bilgilendirme sempozyumu -il ölçeğinde yerel gündem 21- (27 Şubat 1998). (Kastamonu)
135 s.