Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti konusunda yurtdışında yayınlanmış kitaplar bibliyografyası = Atatürk and the Turkish Republic : Bibliography of books published abroad = Atatürk et la Republique de Turquie : bibliographie des livres publies a l’etranger = Atatürk und die Türkische Republik : bibliographie der im ausland erschienenen bücher (Ankara)
xxxiii, 885 s.