Osmanlı İmparatorluğu’nun tarihsel coğrafyası : başlangıcından 16. yüzyılın sonuna kadar sultanlığın genişleme sürecini gösteren ayrıntılı haritalarla birlikte - Pitcher, Donald Edgar. (İstanbul)
231 s.