Tarih boyunca inkılâplar ihtilâller ve siyonizm : ilkçağdan zamanımıza kadar Orta Şarkta ve Garpta dini, siyasi, içtimai inkılâp ve ihtilâllerde Yahudilerin oynadıkları rollerden bahseder. - Uygur, Ziya. (İstanbul)
295 s.