Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı, kanun, tüzük, yönetmelik ve yönergeleri. - Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu. ([Ankara])
47, 12, [5], 4, 6, 4, 4, 7, 4, 8, 22, 16, 15 sayfa