Türk yüksek öğretiminin bugünkü durumu, sorunları, çözüm önerileri ; Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve akraba topluluklarından gelen öğrencilerin sorunları, çözüm önerileri ; 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kurumu kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun taslağı önerisi. (Ankara)
170 s.