Erinnerungen : frühe Photographien aus der Anfangszeit deutscher archäologischer Forschung in der Türkei : Austellung in der Galerie Dürer, Istanbul vom 3. bis zum 11. Juni 2004 = Anılar : Alman bilim adamlarının Türkiye’deki arkeolojik araştırmalarının başlangıç döneminden fotoğraflar : fotoğraf sergisi, 03-11 Haziran 2004 Galeri Dürer, İstanbul (İstanbul)
87 s.