Karadeniz’in tarih ve arkeolojisi üzerine : arkaik ve klasik dönemlerde Karadeniz’de ticaret : bazı gözlemler : İskit ile Thrak Kral ve seçkin mezarlarını kim inşa etti? : anayurtları dışındaki İonialılar - Tsetskhladze, Gocha R. (İstanbul)
135 s.