Guerrilla in the Balkans : freedom fighters, rebels or bandits : researching the guerrilla and paramilitary forces in the Balkans : International Conference, Belgrade-Leskovac-Vranje Sept. 14-16 2006 = Gerila na Balkanu : borci za slobodu, buntovnici ili banditi : istrazivanje gerile i palamilitarnih formacija na Balkanu : saopštenja sa medunarodnog naucnog skupa odrzanog 14-16 septembra 2006. godine u Beogradu, Leskovcu i Vranju (Tokyo ; Belgrade)
348 s.