Ermeni terör merkezi Kilikya Kilisesi : Çukurova’da Türk varlığının sosyo-ekonomik esasları, Türkmen aşiretler, derebeylik rejimi, bunalımlar, 1865 Çukurova reformu ve Ermeni terörizminin dünü - bugünü - yarını. - Yurtsever, Cezmi. (İstanbul)
316 s.