Edirne ve Osmanlı padişahları : Edirne’de doğup büyümüş, bu kentte tahtta çıkmış, burada tahttan indirilmiş, burada ölmüş veya sefer amacıyla gelip Edirne Sarayı’nda oturmuş Osmanlı padişahları ve saltanat döneminde Edirne’de yapılan dinî, askerî ve sivil mimarî eserler - Kazancıgil, Ratip. (Edirne)
102 s.