16. yüzyılda Almanların Türklerden korunmak için yazdığı dualar : “Tanrım bizi Türklerden koru!” : Türklere karşı yazılan vaazların değerlendirilmesi ile birlikte. - Coşan, Leyla. (İstanbul)
xii, 403 s.