I Thessaloniki tis Parakmis : I elliniki koinotita tis Thessalonikis kata ti dekaetia tou 1830 me vasi ena othomaniko katasticho apografis tou plethusmou. - Dimitriades, Vasilis. (Irakleio)
xv, 343 s.