Ilısu ve Karkamış Baraj Gölleri altında kalacak arkeolojik ve kültür varlıklarını kurtarma projesi : 2000 yılı çalışmaları = Salvage project of the archaeological heritage of the Ilısu and Carchemish Dam Reservoirs : activities in 2000 (Ankara)
xxviii, 857 s.