Sâlih Çelebi and his Mesnevi Mecnûn u Leylâ (Kıssa-i Pür-Gussa) : textual analysis, critical edition and facsimile = Sâlih Çelebi ve Mecnûn u Leylâ mesnevisi (Kıssa-i Pür-Gussa) : inceleme, tenkitli metin ve tıpkıbasım ([Harvard])
xi, 342 s.