Keçeci-zâde İzzet Molla and Mihnet-Keşân, part 1 : a study İzzet Molla’s life and works, textual analysis, facsimile of the Osterreichische Nationalbibliothek 2838 and Süleymaniye, Esad Efendi 2898 = Keçeci-zâde İzzet Molla ve Mihnet-Keşân, 1. kısım : İzzet Molla’nın hayatı ve eserleri, metin tahlili, tıpkıbasım (Avusturya Milli Kütüphanesi 2838 ve Süleymaniye Esad Efendi 2898) - Keçecizâde İzzet Molla, 1786-1829 ([Harvard])
xv, 263 s.