Keçeci-zâde İzzet Molla and Mihnet-Keşân, part 2 : Takriz of Esad Efendi, critical edition and index (names of persons, places and books) = Keçeci-zâde İzzet Molla ve Mihnet-Keşân, 2. kısım : Esad Efendi’nin Takrizi, tenkitli metin ve açıklamalı indeks (kişi, yer ve eser adları) - Keçecizâde İzzet Molla, 1786-1829 ([Harvard])
xvii, 318 s.