The Ottoman judges and their registers : the Bursa Court register B-90/295 (dated AH 1081/AD 1670-71), part 1 : introduction and text (entries 1-600) = Osmanlı kadıları ve sicilleri : Bursa Mahkemesi B-90/250 numaralı sicili (tarih : 1081/1670-1671), [1. kısım] : giriş ve metin (hüküm 1-600) ([Harvard])
xxii, 377 s.