The Ottoman judges and their registers : the Bursa Court register B-90/295 (dated AH 1081/AD 1670-71), part 2 : text (entries 501-988) and facsimile (with concordance in CD format) = Osmanlı kadıları ve sicilleri : Bursa Mahkemesi B-90/250 numaralı sicili (tarih : 1081/1670-1671), [2. kısım] : metin (hüküm 501-988) ve tıpkıbasım (CD içinde bağlam-duyarlı toplu dizin) ([Harvard])
s. [377]-709