1890 Yılında meydana gelen “Ertuğrul Faciası”na idari makamların ilk tepkileri : Meiji döneminde Japonya’daki yabancı gemi kazalarını içeren resmi belgeler ile ilgili çeşitli problemler - Mısawa, Nobuo. (Tokyo)
59 s.