Kogata faktite govoryat i bogovete mılçat : novi strogo sekretni dokumenti za “Vızroditelniya protses” 1984-1989 g. predostaveni ot drujestvoto na represiranite “Balkanlılar”-İstanbul s predsedatel Gültekin Karaman (Sofiya ; İstanbul)
262 s.