Zakafkaziya seyminin müselman fraksiyası ve Azerbaycan Milli Şurası iclaslarının protokolları 1918-ci il = Protokolı zasedaniy musulmanskih fraktsiy zakavkazskogo seyma i Azerbaydjanskogo natsionalnogo soveta 1918 g. - Azerbaycan Respublikasının Milli Arhiv İdaresi = Natsionalnoe Arhivnoe Upravlenie Azerbaydjanskoy Respubliki. (Bakı)
214 s.