Milletlerarası I. Türk sanatları kongresi Başkanı Ankara Üniversitesi Rektörü Ord. Prof. Suut Kemal Yetkin’in konuşması = Discours d’ouverture du Professeur Ordinarius Suut Kemal Yetkin, Recteur de l’Université d’Ankara et Président du 1er Congrès International des arts Turcs = Openning adress by Ord. Prof. Suut Kemal Yetkin, Rector of the University of Ankara. (Ankara)
33 s.