Anadolu’da on bin yıl : Türk dili’nin beş bin yılı : eski kayıp dillerin çözümü : Etrüskçe, İskitçe, Frigce, Likya dili, Etice, Hurrice, Urartuca, Sumerce, Akamen Elamcası ve Aramcası, Partça, vb. - Diker, Selahi. (İzmir)
x, 538, [24] s.