Protohistorik çağ’da Orta Karadeniz Bölgesi madencileri : Hind-Avrupalıların anavatanı sorununa yeni bir yaklaşım = Protohistoric age metallurgists of the Central Black Sea Region : a new perspective on the question of the Indo-Europeans’ original homeland - Bilgi, Önder. (İstanbul)
ix, 114 s.