Osmanlı devrinde Türkiye madenleri (967-1200) : Türkiye’de çıkan madenlerle bu madenlerin işletilmesi hakkında Divanı Hümayun mühimme defterlerinde mukayyet hükümleri havidir. - Ahmet Refik. (İstanbul)
xvi, 60 s.