Bir Osmanlı aydını İbrahim Edhem Pertev Paşa : Osmanlı aydını gözüyle komünizm ismailiyye haçlı seferleri masonluk mazdekilik intihar çok eşlilik çalışma hayatı hayvan hakları - Gürel, Nazlı Rânâ. (Ankara)
421 s.