Kaybolan millet : Deşt-i Kıpçak medeniyeti : Kumukların, Balkarların, Kozakların, Kazakların, Tatarların, Karaçayların, Yakutların, Çuvaşların, Gagavuzların, Kırım Tatarlarının, bazı Rusların ve Ukraynalıların ve diğer Türk (Kıpçak) soyundan dağılan, ama köklerini unutan halkların şeceresine dair... - Adji, Murat. (Ankara)
xxxiii, 302 s.