Atatürk ve 1900 sonrası Türkiye hakkında yazılmış Almanca eserler bibliyografyası = Bibliographie der Deutschen publikationen zu Atatürk und zur Türkei in der zeit nach 1900. - Çalık, Ramazan. (Manisa)
208 s.