Mahmud İbn Huseyin al-Kaşgarinin “divanu lugati t-Türk” emgegi (1072-1077 jj.) tenir-too jana içki aziya Turk elderinin tarıhı boyunça bulak katarı. - Kadırmambetoviç, Çoroev Tınçtıkbek. (Bişkek)
48 s.