İkili rapor : Türkiye ile Yunanistan arasında muallakta bulunan meseleler hakkında hal sureti teklif etmekle mükellef Türk-Yunan ikili komitesi çalışmaları (Mayıs-Ağustos 1959) = Rapport des deux. - Kuneralp, Zeki. (İstanbul)
57 s.