Sivil toplum kuruluşları ve yasalar - etik - deprem : 3 sempozyum / STK sempozyumları 4, 5, 6 : Sivil toplum kuruluşları ve yasal çerçeve (4-5 Nisan 1996, İstanbul) : Sivil toplum kuruluşları ve etik (1-2 Temmuz 1999, İstanbul) : 17 Ağustos depreminden STK’lar olarak neler öğrendik? (12-13 Kasım 1999, İstanbul) (İstanbul)
376 s.