Panaztepe II : M.Ö.2. Bine tarihlendirilen Panaztepe seramiğinin Batı Anadolu ve Ege Arkeolojisindeki yeri ve önemi #die keramik von Panaztepe und ihre bedeutung für westkleinasien und die agais im 2. jahrtausend. - Günel, Sevinç. (Ankara)
lv, 435, [271] s.