XIV-XVIII Yüzyıl portolan ve deniz haritaları = Portolani e carte nautiche XIV-XVIII secolo : İstanbul Topkapı Sarayı Müzesi ve Venedik Correr Müzesi koleksiyonlarından = dalle collezioni del Museo Correr-Venezia Museo del Topkapı-İstanbul (İstanbul)
170s.