Osmanlılarda madenî paralar : Yapı ve Kredi Bankasının Osmanlı madenî paraları koleksiyonu = Coins of the Ottoman Empire : this catalogue is based on the coin collection of Yapı ve Kredi Bankası, Turkey. - Pere, Nuri. (İstanbul)
x, 310 s.