Yazıki, duhovnaya kultura i istoriya Tyurkov : traditsii i sovromennost = Diller, ruhi kültür ve Türk tarihi : gelenekler ve modernlik. Enternasyonal toplantı çalışmaları, 3 bölümlü, 9-13 Haziran 1992, Kazan. (Moskva)
3 c.