Trabzon şehrinin islâmlaşma ve Türkleşmesi 1461-1583 : Trabzon örneğinde Osmanlı tahrir defterinin şehirleşme demoğrafik tarihi için kaynak olarak kullanılması - Lowry, Heath W. (İstanbul)
xiii, 190, [13] s.