Avrupa Birliği devlet ve STK’lar : Türkiye’de sivil toplum kuruluşları sempozyumu-VII Avrupa Birliği yolunda Türkiye’de STK-devlet ilişkileri 2-3 Haziran 2000 : Türkiye’de sivil toplum kuruluşları sempozyumu-VIII Türkiye-AB bütünleşmesinde sivil toplum kuruluşlarının rolü 15-16 Aralık 2000 (İstanbul)
ix, 206 s.