Türk Kurtuluş Savaşı’nda Yayladağı : 1921 yılında Fransızların Yayladağı yöresinde Türk çeteleri üzerine düzenlediği askeri harekât ve sonuçları - Abadie, M. [Maurice Jean Joseph], General (Antakya)
46 s.