Türkiye yazarlar ansiklopedisi : edebiyat (şiir, öykü, roman, deneme, eleştiri, araştırma, inceleme, oyun), düşünce, felsefe, sosyoloji, ekonomi, politika, din, dil, folklor, tarih, sanat tarihi vb. alanlarında eser veren 3218 şair ve yazarın hayat ve eserleri. - Işık, İhsan. (Ankara)
1094 s.