La Cilicie : espaces et pouvoirs locaux (2e millénaire av. J.-C. - 4e siècle ap. J.-C.) : actes de la table ronde internationale d’Istanbul, 2-5 Novembre 1999 = Kilikia : mekânlar ve yerel güçler (M.Ö. 2. binyıl - M.S. 4. yüzyıl) : uluslararası yuvarlak masa toplantısı bildirileri İstanbul, 2-5 Kasım 1999 (İstanbul ; Paris)
588 s.