Balkanlar’da kültürel etkileşim ve Türk mimarisi uluslararası sempozyumu bildirileri : 17-19 Mayıs 2000, Şumnu - Bulgaristan = Kulturnite vzaimodeystviya na Balkanite i Turskata arhitektura mecdunaroden simpozium sbornik ot dokladi : 17-19 May 2000, Şumen - Blgariya (Ankara)
2 c.