Kosova-Prizren Fatih Sultan Mehmet Namazgâhı (Kırık Cami) kazı ve restorasyon çalışmaları ile Şehit Başçavuş Hüseyin Kutlu Parkı = Germimet dhe restaurimet e namazxhaut (Xhamia e Thyer) Kosova-Prizren Fatih Sultan Mehmet dhe parku i deshmorit (Başçavuş) Hüseyin Kutlu - Acun, Hakkı. (Ankara)
11, [37] s.