In memoriam İ. Metin Akyurt Bahattin Devam anı kitabı : Eski yakın doğu kültürleri üzerine incelemeler = Studies for ancient near estern cultures = Studien über alte vorderasiatische kulturen = Études sur les cultures du proche orient ancienne (İstanbul)
xx, 456, [16] s.