Sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük ve gençlik : Türkiye’de sivil toplum kuruluşları sempozyumu-IX : sivil toplum kuruluşlarında örgüt içi demokrasi ve gönüllülük 2-3 Haziran 2001 : Türkiye’de sivil toplum kuruluşları sempozyumu-X : gençlik, katılım ve sivil toplum 2-4 Kasım 2001 (İstanbul)
x, 219 s.