Ortadoğu’da Osmanlı dönemi kültür izleri uluslar arası bilgi şöleni bildirileri : 25-27 Ekim 2000, Hatay : 28 Ekim 2000, İskenderun = Papers submitted to international symposium on Ottoman heritage in the Middle East : 25-27 October 2000, Hatay : 28 October 2000, İskenderun (Ankara)
2 c.