Türkiye yazarlar ansiklopedisi : edebiyat (şiir, öykü, roman, deneme, eleştiri, araştırma, inceleme, oyun), düşünce, felsefe, tarih, sosyoloji, ekonomi, politika, din, dil, folklor, sanat tarihi vb. alanlarında eser veren 5786 şair ve yazarın hayat ve eserleri. - Işık, İhsan. (Ankara)
3 c.