Mübadele konut ve yerleşimleri : savaş yıkımının, iç göçün ve mübadelenin doğurduğu konut sorununun çözümünde “iktisâdî hâne” programı, “numûne köyler” ve “emval-i metrûke”nin değerlendirilmesi için adımlar. - Cengizkan, Ali. (Ankara)
275 s.