Traktat o hirurgii i instrumentah. Faksimile rukopisi, izdanie teksta perevod s Arabskogo, predislovie, primeçaniya i ukazateli : Z. M. Buniyatova. - Abu-l-Kasim Halaf İbn Abbas az-Zahravi. (Moskva)
284, 317 s.